Vil du kjøpe hjemmeside ?

Det er normalt sett vanskelig å lage en god hjemmeside selv, men med LageHjemmesidePro er det lett og rimelig å få et godt resultat. - og du kan velge å kjøpe en «halvfabrikat hjemmeside» eller kjøpe en komplett ferdig hjemmeside. Det er ditt valg.

Å få på plass en profesjonell nettside tar normalt en del tid, samt at det krever en del kunnskap og arbeid.

Den letteste måten å komme i gang på er derfor å kjøpe en ferdig, eller en halvfabrikat hjemmeside. Med «halvfabrikat» mener vi en hjemmeside som er ferdig satt opp med redigeringsverktøy, webhotell og alt annet teknisk - du trenger bare å legge inn innholdet.

Med en «ferdig hjemmeside» mener vi at du sender oss dine tekster og bilder, så vil du få en komplett ferdig hjemmeside - som du har redigeringstilgang til.

Kjøpe hjemmeside - med mange muligheter inkludert

Når du kjøper en hjemmeside fra oss, så har du tilgang til å velge mellom forskjellige webdesign, eller at vi skal lage et design som er spesielt for deg.

Dersom du fra før har et webdesign, men ønsker å kjøpe en mer brukervennlig hjemmeside, så kan vi kopiere designet du har over på den nye hjemmesiden.

I det hele tatt er det få begrensninger - og et hav av muligheter.

Ved å kjøpe hjemmeside fra oss får du også god rådgivning, og et lass av gode muligheter du kan benytte: Som mulighet for å bruke slideshow, bildealbum, starte nettbutikk og sende nyhetsbrev


Har du spørsmål?

Send oss spørsmål i skjemaet til høyre >>>  >>>
128

Rating: 8 out of 10 (from 97 votes)

 

 
 

Vil du vite mer?

Fyll inn skjemaet under for uforpliktende svar/ tilbud!